De ultieme kattenbak gids

Voor elke kattenbezitter is een goede kattenbak onmisbaar. Het is vaak erg moeilijk kiezen. Er zijn letterlijk honderden modellen op de markt tegenwoordig. Om u beter op weg te helpen geven wij u hierbij de top 7 van onze meest verkochte modellen. Bij elk model kattenbak leggen we ook uit, wat dit model zo populair maakt.

1 Curver Kattenbak Rotanstijl Antraciet 51X38,5X39,5 CM

Curver Kattenbak Rotanstijl Antraciet

Het rotanstijl kattenbak van Curver heeft een uitschuifbare gritbak waardoor het verschonen van de kattenbak nu nog eenvoudiger is. De bak heeft een schepje voor de uitwerpselen wat je in de bovenzijde kan opbergen en een schoonloopmat w

at je in de bak kan plaatsen zodat je kat de korrels niet meeloopt naar buiten.

• Uitschuifbare gritbak voor eenvoudig verschonen
• Gemakkelijk te verplaatsen dankzij handvat
• Clicksysteem
• Geurfilter
• Accessoires: schepje en schoonloopmat

Afmetingen: 51x40x38,5 cm

leverbaar voor € 45,09

Dit is met stip de nummer 1 meest verkocht kattenbak en laat de concurrentie ver achter zich. Deze kattenbak is erg sterk en super praktisch. Kortom een terechte nummer 1. Deze kattenbak is ook leverbaar in wit.

2 Moderna Plastic Kittenbak+rand Kiwi 42X30X10 CM

Moderna Plastic Kittenbak+rand Kiwi

Kattenbak speciaal ontwikkeld voor kittens. De kittenbak is open en makkelijk schoon te maken.

Het is belangrijk dat katten al in een vroeg stadium leren waar zij hun behoefte moeten doen. Deze kittenbak is daar uitermate geschikt voor. De bak is 42 cm diep.

Leverbaar voor € 3,99

Training kattenbak om een kitten te leren wennen aan een kattenbak. Voornamelijk vanwege de super voordelige prijs is dit onze nummer 2 meest verkochte kattenbak. Deze kattenbak is ook leverbaar in andere kleuren, zoals o.a. blauw.

3 Imac Kattenbak Easy Cat Taupe/wit 50X40X40 CM

Imac Kattenbak Easy Cat Taupe/wit

Deze overdekte kattenbak van goede kwaliteit heeft een innovatief design en is praktisch in gebruik. De kattenbak is voorzien van handvat zodat u deze eenvoudig kunt verplaatsen. Het rooster bevat een actief koolfilter, dat nare luchtjes vasthoudt en zuivert.

Leverbaar voor € 19,39

Stevige praktische kattenbak. Leuk ontwerp en zeer voordelig in prijs. Vanwege de scherpe prijs en goede kwaliteit is dit onze nummer 3 meest verkochte kattenbak. Een bijkomend voordeel aan deze kattenbak is, dat reserve deurtjes los te verkrijgen zijn. Deze kattenbak is leverbaar in diverse kleuren.

4 Moderna Hoek Kattenbak Flip Donkerblauw/wit 56X45X39 CM

Moderna Hoek Kattenbak Flip Donkerblauw/wit

 

De Flip Cat Jumbo kattentoilet biedt uw kat uitkomst bij hoge nood. Toegankelijk door het klapdeurtje, heeft uw kat alle privacy om zijn behoefte te doen.

In het opklapbare gedeelte van de bovenkap is een filter bevestigd dat nare geurtjes filtert en in de kattenbak houdt.

Voor het schoonmaken van de bak is een kattenbak schep bevestigd aan de binnenzijde van de bovenkap, die u gemakkelijk open kunt klappen. Dit kattentoilet is van alle gemakken voorzien, voor zowel uw kat als uzelf. De kattenbak verschonen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Leverbaar voor € 15,09

Deze kattenbak is een grote kattenbak. Door het model kunt u deze makkelijk ergens in de hoek van de kamer kwijt. Zo staat de kattenbak automatisch zo min mogelijk in de weg. Dit type kattenbak is ook te vinden in andere kleuren. Vanwege het ergonomische model is dit onze nummer 4 best verkochte kattenbak.

5 Savic Kattenbak Nestor Grijs/wit 56X39X38,5 CM

Savic Kattenbak Nestor Grijs/wit

Een mooigevormde kattenbak in een modieuze kleurstelling. Doordat het deurtje samen met het binnenste gedeelte van de bovenzijde in een handomdraai los te klikken is hoeft u niet meer de complete bovenzijde van de onderbak los te maken om deze schoon te maken. Het los geklikte gedeelte kunt u omhoog duwen zodat u er makkelijk bij kunt. Kleur onderbak: glanzend grijs, kleur bovenzijde: glanzend wit met een grijs middenstuk.

Leverbaar voor € 12,39

Deze kattenbak heeft als grootste voordeel de hoge opstaande rand aan de achterkant. Door de hoge rand, zal een kater ook niet over de rand plassen. Zo houdt u alle plas netjes waar u het wilt, namelijk in de kattenbak. Dit is ook de reden, waarom deze kattenbak onze nummer 5 meest verkochte model is.

6 Moderna Kattenbak Flip Cat Jumbo Donkerblauw 58X42X45 CM

Moderna Kattenbak Flip Cat Jumbo Donkerblauw

De Flip Cat Jumbo kattentoilet biedt uw kat uitkomst bij hoge nood. Toegankelijk door het klapdeurtje, heeft uw kat alle privacy om zijn behoefte te doen.

In het opklapbare gedeelte van de bovenkap is een filter bevestigd dat nare geurtjes filtert en in de kattenbak houdt.

Voor het schoonmaken van de bak is een kattenbak schep bevestigd aan de binnenzijde van de bovenkap, die u gemakkelijk open kunt klappen. Dit kattentoilet is van alle gemakken voorzien, voor zowel uw kat als uzelf. De kattenbak verschonen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Leverbaar voor € 18,39

Als u een grote kat heeft, is deze kattenbak een echte aanrader. Dit is een erg grote kattenbak. Voor kattenbakken van dit formaat doende, is deze ook nog eens erg voordelig. Dit is de reden, dat dit onze nummer 6 meest verkochte model kattenbak is.

7 Oster Kattenbak Geurloos Compleet 61X36X46 CM

Oster Kattenbak Geurloos Compleet

Oster Bionaire Geurloos kattentoilet, onaangename geuren uit de kattenbak zijn nu verleden tijd!  Dit kattentoilet bevat een stof en geurfilter in combinatie met een ultra stille ventilator.

• Stoffilter: filtert stof, roos, huidschilfers en aan de huid klevende deeltjes
• Geurfilter: Actieve kool en zeoliet filter om de geur te verwijderen.
• Filterlampje : schakelt uit wanneer het filter vervangen moet worden.
• Ultra stille ventilator die de kat niet stoort.
• Afdekkap zorgt voor een makkelijke reiniging, verminderd lekkage en biedt de kat een beschermde rustige sfeer.
• Schephouder, nooit meer het schepje kwijt, eventuele achtergebleven resten vallen door een opening weer in de bak. Schepje is meegeleverd.
• Extra lang snoer zorgt voor flexibiliteit bij het plaatsen van de kattentoilet.
• Anti bacteriele mat apart verkrijgbaar.
• Filterset vervangbaar

Nooit meer een stinkende kattenbak met de unieke, geurvrije kattentoilet van Oster

De high-tech kattenbak van Oster verwijderd automatisch alle ongewenste geuren uit de kattenbak door middel van een ingebouwd electronisch luchtzuiveringsinstalatie. Het speciale geurfilter met actieve koolstof en zeoliet deeltjes filtert de geur van de kattenbak. De fluisterstille werking zal de omgeving en de kat niet verstoren! De speciaal ontworpen Roll-deksel verminderd spatten, biedt gemakkelijk toegang voor het reinigen en biedt de kat veel privacy. Een countdown indicator geeft aan wanneer het filter vervangen dient te worden en met de reset-knop zet u deze gemakkelijk weer op nul.

Leverbaar voor: € 108,79

Ondanks de hoge prijs, haalt deze kattenbak toch de top 7. De reden is natuurlijk erg voor de hand liggend. Een geurloze kattenbak is immers voor veel kattenbezitters een droom die uitkomt. Daarmee is dit dus een terechte nummer 7.

Uiteraard hebben wij nog veel meer kattenbakken in onze assortiment. Echter zijn dit de belangrijkste modellen.

Deze gids is gemaakt op basis van onze verkopen in de afgelopen 4 jaar. Wij hebben in deze periode duizenden kattenbakken verkocht. U kunt er dus van op aan, dat deze top 7 een redelijke indicatie is van wat de best lopende modellen in de markt zijn op dit moment. Het is ook opvallend om te zien, hoe divers de top 7 is. Alle kattenbakken in onze top 7 hebben hun eigen unieke voordelen. We zijn dan ook bewust na de top 7 gestopt. Daarna komen vergelijkbare modellen, met wat reeds in de top 7 vindbaar is.

Om een beter beeld te schetsen, hebben we dezelfde modellen in een andere kleur niet meegenomen in de top 7. Aangezien u niets heeft aan een top 7 van slechts 3 modellen in verschillende kleuren, hebben wij dit achterwege gelaten.

7 gedachten over “De ultieme kattenbak gids”

  1. Goede informatie, heb dus een goede keuze gemaakt en voor de Nestor gekozen. Voor ons kitten ( Sibeer) nu nog groot genoeg. Later stappen we over op de XL variant. Of hebben jullie een beter alternatief dan de XL?
    Groet Lex

    1. De XL in deze lijst is echt een hele goede keuze. Dat is een hele mooie stevige kattenbak die ook nog eens erg voordelig is voor het formaat doende. De enige overweging om de Nestor te houden is, als uw kat gewend is vrij hoog te plassen. Dan is de Nestor gewoon echt de beste keuze. De grotere kattenbakken hebben namelijk wel allemaal een stuk lagere onderbak, dan de Nestor.

  2. Ik ben op zoek naar een kattenbak die niet te klein is en zo min mogelijk geurtjes vrij laat komen. Ik zie dat de meeste kattenbakken een koolstoffilter hebben, wat al heel veel helpt. Maar bij de Nestor valt mij bijvoorbeeld al op dat het klepje continu op een kier open staat.

    Wat raad je aan?

    1. Voor dit probleem is de enige echte effectieve oplossing de Oster geurloze kattenbak. Bij alle modellen staat het deurtje altijd een beetje op een kiertje. Anders zou het immers te zwaar sluiten en wordt het moeilijk voor de kat om het deurtje open te krijgen. Dit is een duurdere oplossing, maar wel een erg effectieve. Dit is ook de reden, dat ondanks de prijs dit model erg veel gekocht wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *